• +31613087550
 • info@dejongmentalcoaching.nl

Over De Jong Mental Coaching

Over De Jong Mental Coaching

Naast de werkzaamheden als therapeut ben ik een fanatiek buitensporter. Kitesurfen, golfsurfen, suppen, snowboarden, skiën, hardlopen en obstacle runs je kan het zo gek niet verzinnen, ik vind het heerlijk om te doen. Het geeft me niet alleen plezier maar ook heel veel ontspanning. Dat breng ik dan ook graag over op mijn cliënten. Met plezier en ontspanning werken we aan jouw persoonlijke doelen!

Eigen onderneming

Na het behalen van mijn diploma op het CIOS sport en bewegen met als uitstroom profiel bewegingsagogie ben ik gestart met de opleiding psychomotorische therapie (PMT) en bewegingsagogie aan het Windesheim in Zwolle. Tijdens de opleiding ontstond de Jong Mental Coaching vanuit een schoolopdracht waarbij fictief een eigen onderneming gestart moest worden. Deze opdracht was zo leerzaam en interessant dat dit niet bij een studie opdracht bleef maar uiteindelijk werkelijkheid werd en ik mijn eigen onderneming startte.

Afgestudeerd

 • 2011 CIOS Sport en bewegen
 • 2017 CALO psychomotorische therapie en bewegingsagogie

Cursussen

 • 2015 verslavingspreventie en behandeling
 • 2018 omgaan met emotie en agressie
 • 2019 PMT en EMDR
 • 2019 vaktherapie en systeemtherapie

Werkervaring

 • EBC360 Wognum, expertise behandel centrum voor kind, jeugd en volwassenen
 • Triversum Alkmaar, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie
 • GGnet Warnsveld, centrumvoor volwassenen en ouderen psychiatrie
 • Heliomare mytylschool de ruimte, speciaal onderwijs